APA ITU BUSINESS SCHOOL CLUB?

Business School Club merupakan servis komuniti yang berkonsepkan ‘’Earn While You Learn’’, di mana ahli Business School Club diberi ilmu perniagaan khas dan mendapat sebuah formula yang telah terbukti berkesan yang dinamakan ‘’4 Steps’’ yang telah melahirkan individu berpendapatan 5 angka dan ke atas dalam masa kurang daripada 3 bulan keahlian.

MATLAMAT

melatih usahawan untuk berniaga dengan teknik latihan dengan konsep memberikan platform perniagaan yang sebenar dan
berbentuk praktikal untuk memberi impak dan kesan positif kepada ahli-ahli BSC.

Mempromosi perniagaan dengan konsep ahli kelab akan menyokong dan mempromosikan ahli kelab yang lain dengan menggunakan marketing di media sosial.

Melahirkan usahawan yang bukan saja dapat menjana pendapatan sendiri malah dapat membangunkan potensi diri dan secara holistik dalam setiap ahli BSC.

memberi rujukan dan nasihat daripada mentor yang telah berjaya dalam pelbagai perniagaan

PERLAKSANAAN PROGRAM

Business School Club telah merangka pelbagai aktiviti bagi memastikan ahli-ahli terus aktif dan mendapat pendidikan berterusan seterusnya menambah keahlian melalui program yang dilaksanakan. Program-program Business School Club mengutamakan pendidikan di hadapan kerana tanpa ilmu sesuatu perniagaan tidak akan bertahan lama.

Ringkasan program di bawah Business School Club adalah seperti berikut:

SEMINAR KEUSAHAWANAN

Seminar bertujuan untuk memberi pengenalan tentang BSC dan platform yang dipih untuk menjana pendapatan. Antara intipati seminar adalah tentang mengapa perlunya menjalankan perniagaan, penerangan tentang konsep perniagaan  melalui kuadrant EBSI oleh Robert T. Kiyosaki, permainan 6000 dan di akhir seminar BSC akan membuka satu  platform sebagai latihan untuk memulakan perniagaan dengan  modal yang rendah tetapi mendapat pulangan yang tinggi.

COACHING PERCUMA

Aktiviti berkala bertujuan untuk memberi pencerahan dan penerangan tentang silibus Business School Club yang utama iaitu:
– 4 Langkah
– 4 Tiang Kejayaan
– 4 Pantang Larang

Silibus ini telah terbukti berkesan dan mudah untuk dilakukan oleh mana-mana individu meskipun yang tidak mempunyai pengalaman dalam memulakan perniagaan.

KURSUS KEPIMPINAN

Kursus kepimpinan khas untuk ahli bagi mengukuhkan kefahaman tentang perniagaan dan melahirkan pemimpin yang boleh menambah nilai dalam hidup masyarakat. Kursus ini dikelolakan oleh pengajar yang berpengalaman dan bertauliah dalam dunia perniagaan.

MAJLIS PENGANUGERAHAN

Majlis penganugerahan diadakan bagi memberi penghargaan kepada ahli yang mencapai pendapatan 5 angka ke atas agar dapat memberi inspirasi kepada ahli lain untuk terus membawa aspirasi “Earn While You Learn”

KELAS

Kelas-kelas yang dirangka akan dilakukan setiap bulan mengikut
peringkat:
– Kelas Teknik Online
– Road To 5 Figure (RT5)
– Road To 6 Figure (RT6)

TEAM BUSINESS SCHOOL CLUB

COACH ADI HAMZAH

Presiden Business School Club / Master Trainer/ Inpirational Speaker

Pengalaman:
o Cert. IV Business and Sale (Australia
 Quality Framework )
o Cert.IV Training and Assesment
 (MHI Australia)
o Dynamic Public Speaking
o Sale and Marketing Excellence
o Experienced in training course, SME 
 CORP, MARA, Government Sector and
 Corperate
o Berjaya melahirkan 3 Orang Jutawan,
 30 orang yang berpendapatan 6 angka
 dalam BSC dan lebih daripada 50,000
 orang sebagai ahli Business School Club

Ingin High-Tea bersama Coach Adi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business School Club?