BUSINESS SCHOOL CLUB

Earn While You Learn Tentang KamiHubungi Kami

APA ITU BUSINESS SCHOOL CLUB?

KLIK DISINI

KELAS ONLINE

Kelas Online BSC khas kepada semua ahli BSC tidak kira yang baru mahupun yang lama. Pelbagai ilmu marketing online  dan juga branding diri akan diajar di dalam kelas ini dan ramai testimoni yang berjaya menggunakan teknik ini

ROAD TO 5 FIGURE

RT5 mengajar setiap ahli BSC bagaimana cara menjana pendapatan 5 angka dengan cepat dan mudah.

ROAD TO 6 FIGURE

Kelas RT6 mengajar ahli BSC bagaimana untuk menjadi pemimpin yang kompeten dan juga mengajar teknik advance berkomunikasi dan menjadi speaker yang hebat. Kelas ini akan diajar oleh Master Trainer yang berpengalaman

TRAIN THE TRAINER

Train The Trainer adalah satu latihan untuk melatih dan mentauliahkan kepada peserta sijil yang membuktikan peserta tersebut layak untuk menjadi trainer yang kompeten. Jjika melepasi tahap kompetensi yg ditetapkan, anda akan mendapat sijil yang diiktiraf oleh HRDF/PSMB

Ingin High-Tea bersama Coach Adi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business School Club?

Business school club
Business school club2 days ago
Bagaimana anda boleh berjimat dan pada masa sama menjana pendapatan?

Adakah anda terasa susah nak bajet setiap bulan kerana harga barang semakin menggila? Dah puas jimat dah puas adjust tapi duit masih tak cukup juga. Ya kami faham itu bukan salah anda.

Gaji bukan tiap bulan naik. Tapi harga barang keperluan sentiasa naik. Kalau gaji naik pun takkan dapat kalahlah kenaikan harga barang. Betul kan?

Ya kami faham sebab kami pun macam anda juga dulu.

Gaji bukan takde, tapi cukup untuk makan sahaja. Itu pun habis jimat. Nak mewah sikit macam orang lain memang tak mampu. Nak beli gadjet jauh sekali. Ada kereta pun naik motor je sebab tak mampu nak beli petrol dan bayar tol.

Tapi itu cerita dulu, sekarang kami dah jumpa penyelesaian untuk mengatasi masalah ini.

Kami dapat berjimat, malah dapat beli macam-macam gadjet dan produk hebat dengan harga yang sangat murah. Pada masa sama boleh pula jana income hanya dari rumah dan dari mana-mana kami mahu, kerana bisnes kami jalan secara online.

Semuanya kami dapat setelah menghadiri “Seminar Revolusi E-Commerce”

E-Commerce adalah website untuk membeli-belah secara online. Trend bisnes ini sangat pesat membangun sehingga mampu meraih jualan jutaan malah hingga billion ringgit.

Dalam “Seminar Revolusi E-Commerce” anda akan ditunjukkan cara bagaimana anda boleh menjalankan bisnes online ini dan meraih pendapatan yang besar secara pasif.

Dalam seminar ini anda akan didedahkan :

Bagaimana anda boleh membeli macam-macam produk di e-commerce dengan diskaun 40% untuk setiap produk yang anda beli.

Lubuk e-commerce yang betul-betul boleh menjana income untuk anda.

Bagaimana anda boleh membina bisnes online anda tanpa perlu kemahiran website, menulis ayat iklan.

E-commerce yang lengkap dengan sistem follow up yang membantu anda membuat jualan dan untung berulang-ulang walaupun anda tak pandai buat iklan fb atau email follow up.

Bagaimana anda boleh menembusi pasaran 650 juta orang penduduk hanya melalui smartphone anda sahaja.

Mungkin anda tertanya-tanya :

Adakah ini MLM?

Bukan sama sekali. E-commerce adalah laman web shopping. Selama ini kita hanya tahu shopping di LAZA**, SHOPP** dan sebagainya, tapi kita tak diajar bagaimana kita boleh berjimat dan pada masa sama boleh menjana income daripada platform e-commerce seperti ini. Dalam seminar ini anda akan ditunjukkan segalannya.

Adakah ini pelaburan?

Tidak sama sekali. Ini bukan pelaburan. Ini adalah online bisnes melalui e-commerce. Anda akan belajar cara promosi dan juga sistem yang terdapat pada e-commerce yang boleh membantu anda menjana pendapatan secara online.

Kalau saya tak pandai bisnes online boleh ke?

Ya! Semestinya boleh. Dalam seminar ini anda akan ditunjukkan teknik yang sangat simple yang boleh anda lakukan walaupun skill bisnes online sangat sangat minima. *Makcik umur 60-an pun boleh buat duit melalui sistem e-commerce kami.

Anda mungkin anda ada banyak lagi persoalan…

Takpe kami akan jawab segala persoalan yang bermain di minda anda di seminar ini....

Jangan risau anda tak perlu bayar apa-apa.

Seminar ini adalah percuma!

Bukan itu sahaja, dengan menghadiri seminar ini anda berpeluang memenangi OPPO F5 tanpa perlu membayar apa-apa. Anda hanya perlu hadirkan diri ke seminar ini sahaja.

Tiada risiko!

Polisi data : Kami tidak akan berkongsi atau mendedahkan maklumat anda. Maklumat anda selamat bersama kami.

Bertindak sekarang!
Berikan
Nama
Email
Ic no
No telefon

Dan klik link utk lock posisi anda
http://aemall.club/vip/coachadi

#asiaemall
Business school club
Business school club
Business school club added 3 new photos.2 weeks ago
Tak tahu cara nak mulakan bisnes online?

- Temui cara "termudah" bisnes online dengan solusi terkini.
- ‎Ribuan produk tersedia untuk dipromosikan
- ‎Platform e-commerce siap dengan follow sistem akan membantu anda

E-commerce telah menjadi fenomena pada hari ini. Orang sudah mula beralih kepada pembelian online. Dijangka jualan e-commerce mencecah USD 1.7 trillion pada tahun 2020.

Ini potensi bisnes yang sangat besar!!!

Saya nak TAPI!

- saya tak pandai biz online
- ‎saya tak pandai buat ayat iklan
- ‎saya tak pandai memujuk pelanggan

Yep anda tak perlu semua itu untuk mulakan biz online dengan Asia E Mall KERANA...

+ayat iklan telah disediakan
+‎sistem follow up auto membantu anda

Anda hanya perlu menerima SALES dan komisyen apabila jualan berlaku secara automatik....

Ya! Ya! Ya! Saya nak!

Ok, anda perlu datang ke Seminar Revolusi E-commerce

Di tempat berikut..sila klik.link ini utk reserve tempat..

http://aemall.club/vip/coachadi
Business school club
Business school club added 4 new photos.2 months ago
Taklimat vendor sesi 1..sesi 2 jam 3 ptg..
Pada owner produk yg mahu produk menembusi pasaran antarabangsa secara percuma...boleh hubungi bsc kami di asiaemall...
Pm saya utk lokasi..

Klik disini utk info👉 aemall.club/vip/coachadi
Business school club
Business school club2 months ago
Apa kaitan sales LAZADA dengan aku?

Kalau anda ajak orang buat bisnes mereka selalunya tak mahu sebab kena jual barang dan kena cari orang.

Tapi kalau anda kata LAZADA ada sale luar biasa mereka pasti nak beli. Buktinya RM100 juta sales LAZADA dalam masa 24 jam pada 11/11 lalu.

Ha, inilah yang kita buat di Asia E Mall dan Business School..

Ajak orang shopping dan jadi partner Asia E Mall.

Kenapa nak jadi partner?

-diskaun lebih banyak
-‎ajak kawan shopping dapat komisyen

Tak beli di e mall pun hari-hari beli milo kan.

Kalau beli di Asia E Mall sebagai partner,

-harga lagi murah
-‎jimat petrol dan tol
-‎jem pun tak kena
-‎makin beli dapat poin lagi
-‎lucky draw tak henti-henti

Fuhhhh 1/1/2018 bermulanya revolusi.

Tak nak ketinggalan jom ikuti Seminar VIP kami di sini

16/12/2017 - A. SETAR (Regency Hotel) 2.00 ptg
17/12/2017 - PENANG (Ixora Hotel) 2.00 ptg
22/12/2017 - HQ 8.30 malam
24/12/2017 - JB center 8.30 malam
29/12/2017 - HQ Puchong 8.30 malam
30/12/2017 - Kuching (Waterfront Hotel) 8.30 malam

https://chat.whatsapp.com/6tJEFe2YVNz7KNaUzrVpCw
Business school club
Business school club2 months ago
Apa itu seminar VIP?

Seminar merupakan seminar anjuran Asia E Mall bersama business school club

Dalam seminar ini peserta akan dijelaskan tentang bagaimana Asia E Mall boleh membantu mereka sebagai pemilik produk dan juga affiliate partner.

Asia E Mall merupakan e-commerce marketplace yang menembusi pasaran 650 juta penduduk Asia Tenggara.

Bagi pemilik produk ini adalah pasaran yang cukup luas dan berpotensi. Anda hanya perlu pasarkan produk di Asia E Mall sebagai vendor dan biarkan Asia E Mall menembusi pasaran untuk anda.

Di samping itu ribuan affiliate partner di Asia E Mall akan membantu produk anda dipasarkan dengan 0 kos. Anda tak perlu susah payah mencari ejen untuk produk anda.

Takde produk takpe.

Anda boleh menjadi affiliate partner kami.

Kelebihan menjadi affiliate partner kami adalah kami share database kami dengan anda.

Biasanya sebagai affiliate anda membantu platform mendapatkan database untuk mereka dan anda hanya dibayar untuk satu jualan itu sahaja.

Di Asia E Mall, database yang anda kumpul juga masuk dalam sistem. Asia E Mall akan melakukan follow up untuk anda. Apabila berlaku pembelian maka anda mendapat komisyen. Dan lebih menarik lagi, setiap kali database yang anda kumpul membeli anda akan dapat komisyen juga daripada setiap pembelian itu. Maknanya anda boleh dapat pasif income.

Anda dapatkan database company lakukan follow up untuk anda. Beginilah cara kami menjalankan economy sharing dengan partner-partner kami.

Untuk lebih detail hadirkan diri anda ke Seminar VIP yang terdekat di tempat anda.

Inbox untuk info atau klik link ni untuk masuk group

https://chat.whatsapp.com/JgnZYDn07kpD4KiX8AMFqc
Business school club
Business school club updated their cover photo.2 months ago

Iklan

IKUTI JADUAL
BUSINESS SCHOOL CLUB

BILIK SEMINAR BUSINESS SCHOOL CLUB

Kami Menyediakan Bilik Seminar untuk di Sewa.
Paling penting Murah dan Selesa!