BUSINESS SCHOOL CLUB

Earn While You Learn Tentang KamiHubungi Kami

APA ITU BUSINESS SCHOOL CLUB?

KLIK DISINI

KELAS ONLINE

Kelas Online BSC khas kepada semua ahli BSC tidak kira yang baru mahupun yang lama. Pelbagai ilmu marketing online  dan juga branding diri akan diajar di dalam kelas ini dan ramai testimoni yang berjaya menggunakan teknik ini

ROAD TO 5 FIGURE

RT5 mengajar setiap ahli BSC bagaimana cara menjana pendapatan 5 angka dengan cepat dan mudah.

ROAD TO 6 FIGURE

Kelas RT6 mengajar ahli BSC bagaimana untuk menjadi pemimpin yang kompeten dan juga mengajar teknik advance berkomunikasi dan menjadi speaker yang hebat. Kelas ini akan diajar oleh Master Trainer yang berpengalaman

TRAIN THE TRAINER

Train The Trainer adalah satu latihan untuk melatih dan mentauliahkan kepada peserta sijil yang membuktikan peserta tersebut layak untuk menjadi trainer yang kompeten. Jjika melepasi tahap kompetensi yg ditetapkan, anda akan mendapat sijil yang diiktiraf oleh HRDF/PSMB

Ingin High-Tea bersama Coach Adi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business School Club?

Business school club
Business school club added 4 new photos.3 weeks ago
Taklimat vendor sesi 1..sesi 2 jam 3 ptg..
Pada owner produk yg mahu produk menembusi pasaran antarabangsa secara percuma...boleh hubungi bsc kami di asiaemall...
Pm saya utk lokasi..

Klik disini utk info👉 aemall.club/vip/coachadi
Business school club
Business school club1 month ago
Apa kaitan sales LAZADA dengan aku?

Kalau anda ajak orang buat bisnes mereka selalunya tak mahu sebab kena jual barang dan kena cari orang.

Tapi kalau anda kata LAZADA ada sale luar biasa mereka pasti nak beli. Buktinya RM100 juta sales LAZADA dalam masa 24 jam pada 11/11 lalu.

Ha, inilah yang kita buat di Asia E Mall dan Business School..

Ajak orang shopping dan jadi partner Asia E Mall.

Kenapa nak jadi partner?

-diskaun lebih banyak
-‎ajak kawan shopping dapat komisyen

Tak beli di e mall pun hari-hari beli milo kan.

Kalau beli di Asia E Mall sebagai partner,

-harga lagi murah
-‎jimat petrol dan tol
-‎jem pun tak kena
-‎makin beli dapat poin lagi
-‎lucky draw tak henti-henti

Fuhhhh 1/1/2018 bermulanya revolusi.

Tak nak ketinggalan jom ikuti Seminar VIP kami di sini

16/12/2017 - A. SETAR (Regency Hotel) 2.00 ptg
17/12/2017 - PENANG (Ixora Hotel) 2.00 ptg
22/12/2017 - HQ 8.30 malam
24/12/2017 - JB center 8.30 malam
29/12/2017 - HQ Puchong 8.30 malam
30/12/2017 - Kuching (Waterfront Hotel) 8.30 malam

https://chat.whatsapp.com/6tJEFe2YVNz7KNaUzrVpCw
Business school club
Business school club1 month ago
Apa itu seminar VIP?

Seminar merupakan seminar anjuran Asia E Mall bersama business school club

Dalam seminar ini peserta akan dijelaskan tentang bagaimana Asia E Mall boleh membantu mereka sebagai pemilik produk dan juga affiliate partner.

Asia E Mall merupakan e-commerce marketplace yang menembusi pasaran 650 juta penduduk Asia Tenggara.

Bagi pemilik produk ini adalah pasaran yang cukup luas dan berpotensi. Anda hanya perlu pasarkan produk di Asia E Mall sebagai vendor dan biarkan Asia E Mall menembusi pasaran untuk anda.

Di samping itu ribuan affiliate partner di Asia E Mall akan membantu produk anda dipasarkan dengan 0 kos. Anda tak perlu susah payah mencari ejen untuk produk anda.

Takde produk takpe.

Anda boleh menjadi affiliate partner kami.

Kelebihan menjadi affiliate partner kami adalah kami share database kami dengan anda.

Biasanya sebagai affiliate anda membantu platform mendapatkan database untuk mereka dan anda hanya dibayar untuk satu jualan itu sahaja.

Di Asia E Mall, database yang anda kumpul juga masuk dalam sistem. Asia E Mall akan melakukan follow up untuk anda. Apabila berlaku pembelian maka anda mendapat komisyen. Dan lebih menarik lagi, setiap kali database yang anda kumpul membeli anda akan dapat komisyen juga daripada setiap pembelian itu. Maknanya anda boleh dapat pasif income.

Anda dapatkan database company lakukan follow up untuk anda. Beginilah cara kami menjalankan economy sharing dengan partner-partner kami.

Untuk lebih detail hadirkan diri anda ke Seminar VIP yang terdekat di tempat anda.

Inbox untuk info atau klik link ni untuk masuk group

https://chat.whatsapp.com/JgnZYDn07kpD4KiX8AMFqc
Business school club
Business school club updated their cover photo.1 month ago
Business school club
Business school club1 month ago
Calling up networkers, business builders, product owners,dropshippers, smart consumers to gain market share like lazada,alibaba, shoppee, etc..
Call me up for info to be mentored by me..
#bigdata
#jackma
#onlineshopping
#digitalmarketing
#youcanduit
Business school club
Business school club added 4 new photos.2 months ago
#LATEST UPDATE
.
.
*Terokai Ilmu Perniagaan Digital Bersama eUsahawan :*
.
.
Lokasi: Business School Club Centre, Senawang Negeri Sembilan
Masa: 9am - 5pm
.
Tarikh:
Selasa, 28 November 2017 (SOLD OUT)
Rabu, 29 November 2017 (LAGI 23 TEMPAT SAHAJA LAGI)
.
.
.
Latihan Digital Income Termasuklah teknik-teknik seperti:
✅ Facebook Ads
✅ Instagram Marketing
✅ Search Engine Optimization
✅ Pemahaman Produk & Servis
✅ Copywriting
✅ Google Trend
✅ Easy Whatsapp Selling
dan banyak lagi
.
.
Bonus Istimewa Kelas Kali ini:
🔆 Special Enhanced FB Ads Manager Setup session secara terperinci
.
.
*UNTUK MENDAFTAR*
Sila whatsapp Mr Khairul ditalian;
.
.
016-298 2769
016-298 2769
016-298 2769
atau klik link dibawah ni.
www.wasap.my/60162982769/joinkelasnovsenawang
.
.
atau komen "saya nak!" di ruangan komen dibawah ^_^

Iklan

IKUTI JADUAL
BUSINESS SCHOOL CLUB

BILIK SEMINAR BUSINESS SCHOOL CLUB

Kami Menyediakan Bilik Seminar untuk di Sewa.
Paling penting Murah dan Selesa!