BUSINESS SCHOOL CLUB

Earn While You Learn Tentang KamiHubungi Kami

APA ITU BUSINESS SCHOOL CLUB?

KLIK DISINI

KELAS ONLINE

Kelas Online BSC khas kepada semua ahli BSC tidak kira yang baru mahupun yang lama. Pelbagai ilmu marketing online  dan juga branding diri akan diajar di dalam kelas ini dan ramai testimoni yang berjaya menggunakan teknik ini

ROAD TO 5 FIGURE

RT5 mengajar setiap ahli BSC bagaimana cara menjana pendapatan 5 angka dengan cepat dan mudah.

ROAD TO 6 FIGURE

Kelas RT6 mengajar ahli BSC bagaimana untuk menjadi pemimpin yang kompeten dan juga mengajar teknik advance berkomunikasi dan menjadi speaker yang hebat. Kelas ini akan diajar oleh Master Trainer yang berpengalaman

TRAIN THE TRAINER

Train The Trainer adalah satu latihan untuk melatih dan mentauliahkan kepada peserta sijil yang membuktikan peserta tersebut layak untuk menjadi trainer yang kompeten. Jjika melepasi tahap kompetensi yg ditetapkan, anda akan mendapat sijil yang diiktiraf oleh HRDF/PSMB

Ingin High-Tea bersama Coach Adi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business School Club?

Business school club
Business school club is with Ismail Che Ani.4 days ago
Jangan lupa temujanji live besok
Business school club
Business school club2 weeks ago
Jemputan khas pada produk2 owner..dealer..fisikal dan digital..asalkan sah disisi kerajaan malaysia..

-digital marketing sistem disediakan
-payment gateway ready
-khidmat latihan pun ada..

Tlg panjang2 kan..dgn share di wall sahabat..

Klik link utk register..

https://goo.gl/kTmVQo

#asiaemall
#bsc
#earnwhileulearn
Business school club
Business school club added 3 new photos.3 weeks ago
Daftar Percuma di Asiaemall untuk berpeluang memenangi hadiah Smartphone bulanan!
Jom cepat2 daftar!
.
.
Klik Link ini untuk mendaftar percuma 👇🏽
.
.
https://bit.ly/2Gq39aE
.
Nikmati pngalaman shopping yang lain dari yang lain
#asiaemall #shop #save #earn #hadiah #smartphonepercuma #daftarpercuma

Dah Daftar? sebarkan mesej ni kpada rakan2 yang suka shopping & suka barang murah
Business school club
Business school club3 weeks ago
Info utk panduan kita

Belajar daripada yang berpengalaman.

Good things take time - case study Alibaba’s 11/11 sale

Tahun 2009 - lancar 11/11. Traffic terlalu banyak di page utama - page ini crash.

Tahun 2010 - Page utama sudah optimum. Traffic terlalu banyak di bahagian shopping cart - page ini crash.

Tahun 2011 - Page utama & shopping cart sudah optimum. Traffic terlalu banyak di bahagian pembayaran - page ini crash.

Tahun 2012 - Page utama, shopping cart & pembayaran sudah optimum. Traffic terlalu banyak di warehouse - logistics crash.

Tahun 2013 - Barula semua berjalan dengan lancar dan boleh scale kawkaw.

P.S: Gergasi macam Alibaba pun bukan perfect pada waktu awal..

Tidak perlu sempurna utk bertindak,
Bertindaklah utk menjadi sempurna..

Failure is the part of the process..lets wake up and berjuang sampai jadi🔥🔥🔥
Business school club
Business school club added 12 new photos.4 weeks ago
Sila Pm untuk harga
Bilik latihan yang lengkap tak perlu renovate
Sebab untuk lepaskan : BSC Centre akan berpindah ke Bangi
First come first serve

Sila Pm untuk harga
atau hubungi di nombor ini;
016-2982769 (Khairul)

Share kepada rakan2 yang perlukan Bilik seminar/Office lot yang murah
Business school club
Business school club2 months ago
Jom santai bersama team BSC sambil berkenalan antara satu sama lain..anda juga dapat menimba ilmu dari sifu2 social media marketing, ecommerce guru dan pelajari algorithm.yang sentiasa berubah2..
Boleh bawak keluarga sekali utk bersama2..

#asiaemall
#bsc
#economysharing

Iklan

IKUTI JADUAL
BUSINESS SCHOOL CLUB

BILIK SEMINAR BUSINESS SCHOOL CLUB

Kami Menyediakan Bilik Seminar untuk di Sewa.
Paling penting Murah dan Selesa!