BUSINESS SCHOOL CLUB

Earn While You Learn Tentang KamiHubungi Kami

APA ITU BUSINESS SCHOOL CLUB?

KLIK DISINI

KELAS ONLINE

Kelas Online BSC khas kepada semua ahli BSC tidak kira yang baru mahupun yang lama. Pelbagai ilmu marketing online  dan juga branding diri akan diajar di dalam kelas ini dan ramai testimoni yang berjaya menggunakan teknik ini

ROAD TO 5 FIGURE

RT5 mengajar setiap ahli BSC bagaimana cara menjana pendapatan 5 angka dengan cepat dan mudah.

ROAD TO 6 FIGURE

Kelas RT6 mengajar ahli BSC bagaimana untuk menjadi pemimpin yang kompeten dan juga mengajar teknik advance berkomunikasi dan menjadi speaker yang hebat. Kelas ini akan diajar oleh Master Trainer yang berpengalaman

TRAIN THE TRAINER

Train The Trainer adalah satu latihan untuk melatih dan mentauliahkan kepada peserta sijil yang membuktikan peserta tersebut layak untuk menjadi trainer yang kompeten. Jjika melepasi tahap kompetensi yg ditetapkan, anda akan mendapat sijil yang diiktiraf oleh HRDF/PSMB

Ingin High-Tea bersama Coach Adi untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Business School Club?

Picture Your Success

Jika tanganmu tdk mampu untuk membalas kebaikan seseorang,
maka panjangkan lisanmu untuk selalu mendoakannya,

Saya doakan yang baca status ini dgn iman..
dilimpahi rahmat dan kekayaan..

Pesan pada hati
Benci jangan sampai ke hati
Suka jangan sampai memuja
Menangis jangan sampai merana

Moga2 Allah jaga baik2 hati ini
Yang tenang sentiasa menang

‎Yang tabah tidak mengalah
Berjuang sampai jadi..

'we dont get what we want,
We get what we picture"

#bsc1000
#earnwhileulearn
#1millionusd
#crystalcell
... See MoreSee Less

View on Facebook

Dunia tk menentu..
Timur tengah lebih bergolak..
Kapal amerika mula berlabuh di semenanjung korea..
Bank merge, kilang2 ditutup, oil n gas tidak menentu.. Ramai yg di VSS,MSS etc
.
.
Lets ready for plan B.. Setiap krisis adalah peluang.. Karena sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.
(QS. Alam Nasyroh: 5)
.
Ayat ini pun diulang setelah itu,
إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا
“Sesungguhnya sesudah kesulitan itu ada kemudahan.”
(QS. Alam Nasyroh: 6).
.
.
Ini janji Tuhan..
.
.
#bsc1000
#earnwhileulearn
#theempirestrikesback
... See MoreSee Less

View on Facebook

BSC SEMINAR - Politeknik Ibrahim Sultan

8 MAC 2017
... See MoreSee Less

View on Facebook

Assalamualaikum semua
.
.
Jom rmai2 hadir ke carbootsale kami di dataran merdeka.
.
.
Kepada sesiapa yang nak bagi brang2 korang yng masih dalam keadaan yang baik lagi pun boleh
.
.
Setiap jualan barang2 ini akan disalurkan pada rumah kucing meow2 dan juga rumah kebajikan.
.
.
jom beramal 😉
.
.
nak beri kan sumbangan? Boleh direct pm di inbox BSC atau boleh call di nombor yang tertera diposter ini
.
.
#carbootsalemalaysia #kualalumpur #preloved #prelovedmurah #businessschoolclub #bsc #earnwhileyoulearn #earnwhileyoucharity #charity #cat #children #love
... See MoreSee Less

View on Facebook

PROF PENING KEPALA MASUK TRAIN THE TRAINER?!

Dulu, Prof ingat cara pengajaran dia di universiti dah bagus dah dengan macam macam teknik silat dia pakai selama 20 tahun. Rupanya ada lagi yang masih kurang bila dah hadir ke Train The Trainer (TTT) Alhamdulillah, lps join program TTT, beliau dpat 'hidayah' dan terus perbaiki teknik pembelajarannya
.
Apa yg Train The Trainer 'sekolahkan' pada Prof ni? Apa rahsianya?
.
Jom tonton video ni..
.
.
========
INFO PROGRAM TRAIN THE TRAINER
========
.
EVENT : TRAIN THE TRAINER PENANG
LOKASI : Sunway Hotel Seberang Jaya, Penang.
TIME : 9a.m – 5p.m
DATE : 13 - 17 Mac 2017
.
.
Untuk dapatkan borang daftar Train The Trainer, sila komen “saya nak”
Atau wassap di no di bawah ni;
.
.
016 - 298 2769 (En. Khairul)
016 - 298 2769 (En. Khairul)
016 - 298 2769 (En. Khairul)
.
.
Hang nak tau maklumat lanjut tentang Modul Train The Trainer?
Hang nak tau siapa trainer program ni?
Ce hang klik link bawah ini;
.
.
bit.ly/TrainTheTrainerBSC
bit.ly/TrainTheTrainerBSC
bit.ly/TrainTheTrainerBSC
... See MoreSee Less

View on Facebook

Iklan

Instagram

  • Picture Your Success
.
Jika tanganmu tdk mampu untuk membalas kebaikan seseorang, 
maka panjangkan lisanmu untuk selalu mendoakannya,
.
Saya doakan yang baca status ini dgn iman..
dilimpahi rahmat dan kekayaan..
.
Pesan pada hati
Benci jangan sampai ke hati
Suka jangan sampai memuja
Menangis jangan sampai merana
.
Moga2 Allah jaga baik2 hati ini
Yang tenang sentiasa menang
.
‎Yang tabah tidak mengalah
Berjuang sampai jadi..
.
'we dont get what we want, 
We get what we picture"
.
Alhamdulillah selesai majlis tandatangan kerjasama Business School Club dan  BMW Auto Bavaria. kepada ahli BSC, anda akan mendapat 6% diskaun jika membeli BMW dibawah Business School Club.
.
.
#bsc1000
#earnwhileulearn
#1millionusd
#crystalcell
#bmw
#bmwmalaysia
#autobavaria
  • Success is often viewed as something ppl achieve, however .
Success is a process/journey not a destination..
.
 #bsc1000 
#1millionusd 
#crystalcell
  • Org yg kalah berhenti bila gagal,
.
Org yg menang, gagal hingga berjaya..
.
Gagal sampai jadi..
.
Berjuang sampai jadi..
.
#bsc1000 
#1millionusd 
#crystalcell 
#earnwhileulearn

Follow Us!

IKUTI JADUAL
BUSINESS SCHOOL CLUB

BILIK SEMINAR BUSINESS SCHOOL CLUB

Kami Menyediakan Bilik Seminar untuk di Sewa.
Paling penting Murah dan Selesa!